Så er julegaven til ungerne i hus

Bengt & Lotta –

…..ikke at forveksle med Svenne og Lotta – den svenske popduo….det ridsler lidt ned af ryggen på mig når jeg tænker på “little yellow aeroplane” – som jeg husker alt for godt fra min barndom. Min mor havde “syge tendenser”, og gik helt amok med strygetøjet til alt, alt for høje toner susende ud af højtaleren på den gamle B&O transitorradio i køkkenet. Måtte flere gange bevæge mig ned fra værelset for at skue ned – det var ikke til at have mødre dengang 🙂

Anyway….Det var Bengt & Lotta det handlede om. Jeg har i dag arvet denne super søde bakke af en af mine aller-sødeste veninder….Den sjove lille bakke er af mærket Bengt & Lotta, og er, ja navnet siger det næsten, et svensk design. Har efterfølgende kigget lidt nærmere på mærket og fundet et hav af sjove og hjertelige designs, primært i form af bakker og lysestager, og synes ret godt om deres ideer, måske fordi de er lidt “skæve”, men med mennesket i fokus…. Se selv mere på bengt-lotta.se her

Har også  fundet et par af deres designs hos helbergdesign.dk, se mere her

IMG_4628.JPG

bengt og lotta

/L

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Så er julegaven til ungerne i hus