En cool væg med Kabe Copenhagen

Pengegaven til børnefødselsdagen

img_5394.jpg

Gaver til børnefødselsdage kan være svære… Beløbene er tit (og med rigtig god grund) jo ikke så høje, så hvad finder man lige på? Den nemme løsning er pengegaven – især hvis det ikke er i de helt små klasser, hvor klistermærker, små biler, søde blyanter osv er et hit. Men – vælger man pengegaven, så skal det gøres ordenligt og pakkes lidt “festligt” ind, så der er lidt spænding i at pakke gaven op 🙂 .

Denne gang har jeg brugt slikkepinde, papir, garn, tape, saks, fødselsdagsbånd, en box (så det ikke er så nemt at gætte indholdet), sølvpen, flag og et lille manilakort. Når man giver penge, så er det vigtigt, at de ikke “klirrer”, for så er man jo ligesom afsløret på forhånd – og så går det sjove af det. Så tape dem fast til noget – og put evt. noget papir omkring, så det ikke flyver rundt i boxen/æsken… og lad det være en overraskelse 🙂

PS. Jeg håber modtageren kan li’ slikkepinde 🙂

img_5395.jpg

God fornøjelse – SMIL!!!

/P

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

En cool væg med Kabe Copenhagen